Yhteystiedot

Risto Heikkinen
+358 405 109 542

Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen.

 

Hanhitournee
30.08.2009

Aloitimme Karhun Jarmon kanssa lintukiertueemme Oulujärvellä sorsastuksen merkeissä. Aikaa sorsastukselle oli varattuna vain vuorokausi, ja sekin ainoastaan, koska emme onnistuneet saada lupia merelle aloituspäivälle. No, sorsastus alkoi aika perinteiseen tyyliin: Hyvin pian paukkeen alettua linnut parveutuivat keskelle järveä ja saaliimme jäi sitä kautta aika vähäiseksi. Pääsi Edda kuitenkin muutaman kerran vedestä noutamaan ja saipa neiti siinä illan suussa maistiaisia myös kaislikossa jäljittämisestä.

Image
Edda noutopuuhissa
 

Viimeksi päivitetty ( 09.09.2009 )
Lue lisää...
 
Ei kuhakunkkua, mutta metsän kunkkuja
27.07.2009

Image
Tunnistusmerkitty vene...
 

Päätös osallistumisestamme Oulujärven Kuhakunkku-uistelukisaan syntyi aika lailla vuosi sitten. Karhun Jarmo oli kalastanut ko. kisan tuolloin vastikään yksin. Kun sitten aloimme keväällä pentupäivillä tapahtumasta puhella, jäseniä Team Rikurovaan tuntui siinä saunan jälkeen riittävän pian risteilijän verran. No, risteilijään varallisuutemme ei riittänyt, mutta varsin mukavan jokiveneen saimme rantautumaan pihaamme parahiksi ennen kisaa. Korkiakankaan Pekalla riitti intoa kippariksi kisa-alukseemme ja jo vain me siinä sitten saimme Jarmon kanssa keskittyä tavoittelemaan sitä Oulujärven suuuuurinta kuhaa.

Viimeksi päivitetty ( 06.09.2009 )
Lue lisää...
 
Koe- ja näyttelyreissu länsirajan taakse
19.07.2009

Image
Kokeen loppukritiikki

Vietimme viikonlopun Luulajan lähellä Råneåssa. Suotuisat säät, mukavat majoitusolosuhteet ja niin ilmapiiriltään kuin järjestelyiltäänkin erinomainen tapahtuma tekivät reissustamme kuin lomaretken. Reissumme päätähtiä olivat tuontikoirat isäntineen: Tikkasen Jari ja Astor, Kovalaisen Esa ja Boss sekä meidän Edda huoltajinaan päällikkö-Henni, Tanja ja Risto. Alla voit lukea reissusta yksityiskohtaisemmin kuvien kera.

Viimeksi päivitetty ( 29.11.2009 )
Lue lisää...
 
Kesä kuluu ja hommaa riittää...
26.06.2009

Kesäämme kuuluvat Jonnen ammuntaharrastuksen eteenpäin vieminen, koirien lonkkakuvausasiat, koiranäyttelyt, vesityökokeet ja tulevien yhdistelmien alkusuunnittelut. Mahtuu noiden oheen (Ü) sitten pienimuotoisesti muutakin elämää, kuten kodin viimeistelyä ja pihatöiden suunnittelua, ellei ihan jopa tekemistäkin.

Viimeksi päivitetty ( 27.06.2009 )
Lue lisää...
 
Toissavuotisia: v. 2008 yhdistelmien esiesittelyt
17.06.2009

Tästä löytyvät tekstit, jotka ovat aikaisemmin olleet Tulevat pentueet -sivulla. Tekstit on kirjoitettu talvella 2007-2008, kun vuonna 2008 syntyneitä pentueita vasta suunnitteltiin. Säilytämme kirjoitukset, jotta tuolloiset mietteet pysyvät mielessä ja niihin voi tarvittaessa palata.

Viimeksi päivitetty ( 28.04.2010 )
Lue lisää...
 
Kanikonetta, keinoriekkoa ja avanssilevyä - pentuepäivämme
25.05.2009

 

Image
Sää helli lauantaina koiraihmisiä, sunnuntaina saimme vesikuuroja ja ukkosta.

Niin se on taas yksi meille merkityksellinen tapahtuma takana päin. Pentuetapaamiseemme kokoontui isäntiä ja emäntiä koirineen loistava joukko niin määrällisesti kuin laadullisestikin - noin 30 henkeä ja 19 koiraa. Rikurovan vuoden ikäisten koirien lisäksi mukana oli Marcon jälkeläisiä kolmesta eri pentueesta sekä tietysti meidän Edda ja nuorikot Bautz ja Boss virkeää Astor-poikaa unohtamatta. Kävipä tilalla myös joitakin aikuisia vekkuja, joukossa myös yksi "väärärotuinen", lyhytkarvainen lajitoveri. Karkeakarvaisia oli kymmenestä yhdistelmästä, ja mielestämme siinä alkaa olla vertailupohjaa maamme mittapuissa kehuttavasti. Kyllähän vertailtavaa ja pohdittavaa kertyikin siinä määrin, että "mustan laatikon" purkuun menee kotvanen. Väsyneenä, mutta onnellisena kuitenkin jotakin pohdintaa päivistä.

Viimeksi päivitetty ( 30.05.2009 )
Lue lisää...
 
<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 4 Seuraava > Loppuun >>

Tulokset 43 - 63 / 72